Herfst bij De Hazelhof

5 oktober organiseerden we een borrel voor onze leveranciers. Na een druk trouwseizoen was er eindelijk tijd om onze relaties uit te nodigen en hen onze prachtige nieuwe locatie te laten zien. Benieuwd hoe De Hazelhof er in de herfst uitziet bekijk dan de foto's van Patricia van Dun en het filmpje van Dimitri Dirkzwager van DimiD Images en Stories.

Kom je ook taartjes proeven?

Zondag 5 november organiseren we een taartenproeverij van 14:00 tot 17:00 uur. Kom gezellig met familie en vrienden en geniet van onze taartjes, allerlei lekkere drankjes en de prachtige tuin van de Hazelhof in Rijsbergen. Dit keer zal de TaartenTafel geheel in teken staan van de frisse maanden met veel karamel, chocolade, appel, peer, mandarijn, amandel en kaneel.

Kosten zijn € 20,00 p.p. Inclusief taartjes en allerlei verschillende drankjes.
Locatie is de Hazelhof, hazeldonksestraat 14, 4891 PT Rijsbergen.
Je kunt je aanmelden via info@heerlijk-hecht.nl.

Tot over een paar weken!

Trouwen in de winter

Hoe fijn de zomer ook is, wij vinden de winter ook een heerlijk seizoen. Niets gaat op tegen een knapperend haardvuur, met een heerlijk taartje en cocktail in de hand. Trouwen in de winter is voor ons dan ook een bron van inspiratie. Gelukkig denken V&V Bloemen en Wonen en Hermine van Mon et Mine (www.monetmine.nl) er net zo over en hebben we met elkaar weer aan een prachtige shoot gewerkt. 

Mocht je nu benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor je eigen bruiloft, borrel of diner neem dan gerust even contact op!

Nieuw seizoen, nieuwe stijl

In het nieuwe trouwseizoen laten we je naast onze vertrouwde look ook eens wat anders zien. Een nieuwe stijl, die perfect bij Heerlijk & Hecht past. Urban Chique is het resultaat. Het nieuwe drukwerk is er speciaal voor gemaakt. Uiteraard alleen bij Heerlijk & Hecht te krijgen.

Samenwerking met de Hazelhof

Eindelijk mogen we het vertellen: Heerlijk & Hecht is de tuinmanager voor de prachtige locatie de Hazelhof. Dat betekent dat wij daar niet alleen de catering verzorgen maar ook het eerste aanspreekpunt zijn voor alle gasten en jullie moment van A tot Z organiseren. Dus ben je benieuwd, neem gerust contact op en we laten je de locatie graag zien. Hopelijk zien we jullie daar snel! 

De lekkerste cocktails

Wat is er nou feestelijker dan je gasten ontvangen met een heerlijk cocktail? Wellicht hebben jullie al een favoriet, maar bij Heerlijk & Hecht is de hit van dit moment de Slow gin in combinatie met tonic de nummer 1. Heel erg verfrissend met wat ijsblokjes. Laat ons weten wat jullie favoriet is en we zorgen dat jouw cocktail niet ontbreekt in onze bar.