Collega's & relaties

Relaties bedanken, op een originele manier jouw waardering laten blijken, op een wijze 'die blijft hangen'. Een speciaal moment voor enkele collega’s of honderden genodigden.

Heerlijk & Hecht bedenkt in overleg met jou de mooiste momenten om jouw gasten te verwennen en te laten genieten. Al sinds 2010 heeft het team van Heerlijk & Hecht met toewijding en plezier vele bijzondere zakelijke momenten georganiseerd en verzorgd.

Van enkel een lunchmoment tijdens een vergadering tot de voorbereidingen en uitvoering van een promotieborrel. Keer op keer weer met alle aandacht en passende service.

Een bijzondere lunch met collega’s aan gedekte tafels op kantoor? Of misschien een inspirerende en verfrissende heisessie op een unieke locatie in een haven of buitenaf? Een afscheidsreceptie of jubileumborrel in een juiste ambiance? 

Verras collega’s of relaties met een ongedwongen bijeenkomst of een heerlijk (netwerk-)diner in een boerenschuur of monumentaal landhuis.


We creëren, adviseren, organiseren, regelen én koken. En... we maken jouw zakelijke bijeenkomst er één om nooit te vergeten!

 

 

Een mooi verzorgde winterborrel door Heerlijk & Hecht top geregeld! Voor herhaling vatbaar.
— ABN-AMRO West-Brabant
Heerlijk eten & Hecht team, super combinatie! Zeker voor herhaling vatbaar!
— BVO Vloeren