Inspiratie

Met heel veel plezier kijken we terug op een aantal mooie momenten van afgelopen jaar. Geef je ogen de kost als je nog wat inspiratie zoekt en laat het ons weten als je nog iets mist. We hebben namelijk nog veel meer bruiloften en momenten mogen verzorgen. 

 

Borrelen bij De Hazelhof

5 oktober organiseerden we een gezellige borrel voor al onze relaties. Onder het genot van een hapje, drankje en fijne muziek van Wieneke Remmers maakten iedereen kennis met De Hazelhof. Ben je ook benieuwd naar deze fijne plek? Bekijk dan hier het filmpje met mooie beelden van de tuinkamer en de tuin.

 

Herfst bij de Hazelhof

Ieder seizoen heeft z'n charme. De tuin is zo mooi tijdens de herfst. De appels en peren aan de bomen, alle kleuren in de tuin en genieten bij de haard omdat de dagen frisser worden. Foto's zijn gemaakt door Patricia van Patricia fotografeert.

 

Inge & Thijs

Een prachtige zomerdag, alles heerlijk buiten. Trouwen in de notenboomgaard en taartjes onder de bomen. Lekker borrelen op het gras met saladbar en burgers! Met een cocktail in je hand heerlijk dansen op het gras! Wat een prachtige dag was dit. Inge en Thijs het was een feestje om jullie dag te mogen verzorgen!

 

De winter

 Winter in de breedste zin van het woord, doen met wat de natuur dan te bieden heeft, warme kleuren, haardvuur en winterse smaken. De Hazelhof is zo’n plek waar dit kan en waar we jullie graag meer van de tuinkamer laten zien. Gedekte tafels met blauw en goud, winterse taartjes en cocktails, prachtig bloemwerk van V&V Bloemen en Wonen en de foto’s zijn gemaakt door Hermine van Mon et Mine www.monetmine.nl. Mocht je nu benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor je eigen bruiloft, borrel of diner neem dan gerust even contact op!

 

Quirine & Jean-Paul

Nog even terug naar afgelopen zomer. Quirine en Jean-Paul trouwen en wel op De Hazelhof. Een prachtige dag, alles lekker buiten en een feestje met vuurkorven, lichtjes, lampjes en prachtige tent. Trots dat wij samen met de eigenaren Ton en Huub nog heel veel mooie momenten gaan verzorgen. De foto's zijn gemaakt door Hannelore Haemers photography en uiteraard komen de prachtige bloemen van V&V Bloemen en Wonen.

 
 

Taartjes in de boomgaard

De TaartenTafel, een tafel vol met taartjes en bloemen! Heerlijk voor tijdens je verjaardag, huwelijk of communiefeest. Word je ook zo blij van die bloesem in de bomen? Dan moet je de Hazelhof bezoeken of reserveren in begin mei! Deze prachtige foto's zijn gemaakt door Hermine van Mon et Mine

 

Claar en Willem

Claar en Willem trouwden begin september. Een bijzondere dag voor onze collega Sofie want Claar is haar zus. Het was een dag om nooit te vergeten. Echt Hollands weer met zon, wolken, regendruppels en zelfs een regenboog. Een ontspannen dag, alles rustig aan en vooral heel erg genieten van de prachtige tuin en alle lieve vrienden en familie. Trouwen midden in de tuin tussen de groene hagen, een toost in de schaaktuin en borrel op het gras. Het eten was lekker binnen in de tuinkamer omdat er een buitje langskwam. En na een avondje dansen ging iedereen lekker slapen op de mini camping achter in de tuin. De foto's zijn gemaakt door Patricia Fotografeert.