Inspiratie

Met heel veel plezier kijken we terug op een aantal mooie momenten van afgelopen jaar. Geef je ogen de kost als je nog wat inspiratie zoekt en laat het ons weten als je nog iets mist. We hebben namelijk nog veel meer bruiloften en momenten mogen verzorgen. 

 

Borrelen bij De Hazelhof

5 oktober organiseerden we een gezellige borrel voor al onze relaties. Onder het genot van een hapje, drankje en fijne muziek van Wieneke Remmers maakten iedereen kennis met De Hazelhof. Ben je ook benieuwd naar deze fijne plek? Bekijk dan hier het filmpje met mooie beelden van de tuinkamer en de tuin.

 

Herfst bij de Hazelhof

Ieder seizoen heeft z'n charme. Bekijk hier zelf welk seizoen jouw voorkeur heeft. Foto's zijn gemaakt door Patrica van Patrica fotografeert.

 

Inge & Thijs

Een prachtige zomerdag, alles heerlijk buiten. Trouwen in de notenboomgaard en taartjes onder de bomen. Lekker borrelen op het gras met saladbar en burgers! Met een cocktail in je hand heerlijk dansen op het gras! Wat een prachtige dag was dit. Inge en Thijs het was een feestje om jullie dag te mogen verzorgen!

 

De winter

 Winter in de breedste zin van het woord, doen met wat de natuur dan te bieden heeft, warme kleuren, haardvuur en winterse smaken. De Hazelhof is zo’n plek waar dit kan en waar we jullie graag meer van de tuinkamer laten zien. Gedekte tafels met blauw en goud, winterse taartjes en cocktails, prachtig bloemwerk van V&V Bloemen en Wonen en de foto’s zijn gemaakt door Hermine van Mon et Mine www.monetmine.nl. Mocht je nu benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor je eigen bruiloft, borrel of diner neem dan gerust even contact op!

 

Quirine & Jean-Paul

Nog even terug naar afgelopen zomer. Quirine en Jean-Paul trouwen en wel op De Hazelhof. Een prachtige dag, alles lekker buiten en een feestje met vuurkorven, lichtjes, lampjes en prachtige tent. Trots dat wij samen met de eigenaren Ton en Huub nog heel veel mooie momenten gaan verzorgen. De foto's zijn gemaakt door Hannelore Haemers photography en uiteraard komen de prachtige bloemen van V&V Bloemen en Wonen.