Trouwen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!   

En of jullie huwelijk nu plaatsvindt in de achtertuin van je ouders, of in een landhuis in de Ardennen. Wij denken graag met jullie mee om jullie dag heel speciaal te maken. Na meer dan 200 huwelijken, waarvan zeker 80 op creatieve en uitdagende locaties, delen we graag onze kennis met jullie.

Ons streven is om alle gasten te laten genieten en het bruidspaar een ontspannen beleving te geven. We houden van Hollandse nuchterheid en stellen de wensen van het bruidspaar centraal. Geen poespas en stress over hoe het 'hoort' maar gewoon lekker ontspannen met blote voeten in het gras!

Je kunt ervoor kiezen om je complete bruiloft door ons te laten verzorgen, maar uiteraard ondersteunen we jullie ook graag op een van de volgende onderdelen:

 

Weddingplanner: we organiseren en regelen alles van A tot Z, zorgen dat jullie wensen werkelijkheid worden. We brengen jullie in contact met de leukste leveranciers  en laten niets aan het toeval over tijdens jullie trouwdag.

Ceremoniemeester: tijdens de bruiloft zorgen we dat alles op rolletjes loopt. Onopvallend, maar aanwezig in ieder detail. Ervaring komt met de jaren en na jaren organiseren en 7 jaar cateren op allerlei avontuurlijke locaties weten we inmiddels wat er bij komt kijken als er getrouwd gaat worden.

Advies voor een dag: Gaan jullie trouwen op een locatie zonder faciliteiten zoals de tuin van je ouders, een landhuis in de Ardennen en willen jullie het meeste werk zelf doen? Wij komen voorafgaand aan jullie trouwdag naar de trouwlocatie toe en helpen bij het samenstellen van het perfecte programma.

Styling: wij maken jullie droom realiteit. Samen maken we een stylingplan en wij zorgen ervoor dat alles er perfect uitziet op jullie grote dag. 

Catering: of het nu gaat om een taartentafel, een diner aan lange tafels of een geweldige cocktailbar tijdens het feest. Heerlijk & Hecht verzorgt het graag. Samen met onze ervaren gastvrouwen en -heren maken we er een geweldige dag van.

Onze gasten gaven geweldige complimenten over Heerlijk & Hecht.
— Jolijn & Dennis
Gastvrijheid zit bij de gastvrouwen van Heerlijk & Hecht in het DNA.
— Tineke & Remy