Inspiratie

Met heel veel plezier kijken we terug op een aantal mooie momenten van afgelopen jaar. Geef je ogen de kost als je nog wat inspiratie zoekt en laat het ons weten als je nog iets mist. We hebben namelijk nog veel meer bruiloften en momenten mogen verzorgen. 

 

Maikel & Desie

Op een prachtige zonnige dag in augustus trouwden Maikel & Desie samen met hun 3 kinderen bij de
De Heische Hoeve in Loosbroek. Samen met een fijn team van leveranciers mochten wij deze mooie dag verzorgen,
de Taartentafel en de hartige tafel, de borrel & het diner en daarnaast alle styling en het ceremoniemeesterschap. Het lieve bruidspaar had veel gasten met kinderen en ook zij werden in de watten gelegd, met lekkere lunch, diner en marshmellows bij het kampvuur.

Fotografie: Mon et Mine, trouwlocatie: De Heische Hoeve, trouwambtenaar: Pauline Suidgeest,
bloemwerk via Heerlijk & Hecht: V&V Bloemen, trouwboeket en corsages: Bloemmarie, tent: TentSolutions

Claar & Willem

Claar en Willem wat was het leuk met jullie! We zijn fan van de gave foto's van Patricia van Dun, van de prachtige jurk van Claar, van de ontspannen dag, van het Hollandse weer en van Sofie die al zo lang bij ons werkt en zus Claar en zwager Willem enthousiast heeft gemaakt om te trouwen bij de De Hazelhof. Het was fijn, in september bij de Hazelhof, een mooie herinnering voor ons en hopelijk ook voor alle gasten. Veel geluk lief bruidspaar!!

 

Willemijn & Liang

De sfeerfoto's van het huwelijk van Willemijn & Liang op het eiland Jonen. Wauw, wat was dat een mooie dag.
Lekkere cocktails tijdens de borrel, hapjes van de BBQ en prachtig weer, wat wil je nog meer?

De foto's zijn van Mon et Mine, we werkten weer heel fijn samen met Weddingplanner Vivian te Huurne van Het Bruidsmeisje,
wij verzorgden het eten & drinken, de tent en styling locatie werd gedaan door Te Leuk Trouwen.

 

Inge & Thijs

Een prachtige zomerdag, alles heerlijk buiten. Trouwen in de notenboomgaard en taartjes onder de bomen. Lekker borrelen op het gras met saladbar en burgers! Met een cocktail in je hand heerlijk dansen op het gras! Wat een prachtige dag was dit. Inge en Thijs het was een feestje om jullie dag te mogen verzorgen!

 

De winter

 Winter in de breedste zin van het woord, doen met wat de natuur dan te bieden heeft, warme kleuren, haardvuur en winterse smaken. De Hazelhof is zo’n plek waar dit kan en waar we jullie graag meer van de tuinkamer laten zien. Gedekte tafels met blauw en goud, winterse taartjes en cocktails, prachtig bloemwerk van V&V Bloemen en Wonen en de foto’s zijn gemaakt door Hermine van Mon et Mine www.monetmine.nl. Mocht je nu benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor je eigen bruiloft, borrel of diner neem dan gerust even contact op!

 

Quirine & Jean-Paul

Nog even terug naar afgelopen zomer. Quirine en Jean-Paul trouwen en wel op De Hazelhof. Een prachtige dag, alles lekker buiten en een feestje met vuurkorven, lichtjes, lampjes en prachtige tent.

Trots dat wij samen met de eigenaren Ton en Huub nog heel veel mooie momenten gaan verzorgen. De foto's zijn gemaakt door Hannelore Haemers photography en uiteraard komen de prachtige bloemen van V&V Bloemen en Wonen.

 

Sandra & Anthony

Deze prachtige foto's zin gemaakt door Ramon en Hermine van Mon et Mine tijdens het huwelijk van Sandra en Anthony. Een zomerse dag op Landgoed Luchtenburg, compleet gestyled door Te Leuk trouwen. Wij verzorgden alle eet- en drinkmomenten. Vivian van Het Bruidsmeisje was die dag ceremoniemeester. Een feestje om met zo'n club van fijne collega's uit de branche te mogen werken!

 

Jeroen & Marjolein

 Jeroen en Marjolijn wat was het leuk om jullie mooie trouwdag te verzorgen. Heerlijk zomers weer,met een prachtig diner onder de overkapping bij Domaine d'Heerstaayen. Geniet even van de prachtige foto's van Amanda Drost

 

Trouwen in de winter

Hoe leuk is het toch om in de winter te trouwen! Heb je plannen en wil je rond de kerstdagen trouwen, geef je ogen dan maar even goed de kost. Want afgelopen november deden we mee met een styled shoot, en hier het resultaat. Naast veel food foto's (want wij verzorgden het eten en de taartjes) ook foto's van het prachtige bruidspaar, de gave jurken, de mooie bloemen en drukwerk. Oh happy day super initiatief, we vonden het leuk om deel te nemen. Ben je benieuwd wie er allemaal heeft meegewerkt aan deze shoot? Mon et Mine, Mrs. Klein weddingplanner Lonneke Van Vuure Van Dijk Netanya Luschen professional Nail & Make-up artist MK Floral design Sunflower Sunshine Wild at Heart Bridal Charlotte de Ruiter Kasteeltongelaar.

 

Eline & Robbie

Een super leuk bruidspaar, prachtig weer, aan alles gedacht en hele fijne gasten. Het was echt een dag om nooit te vergeten. En ja als je dan mag werken met een fotografe die ieder detail vastlegt, dan genieten wij nog even na!

Voor meer mooie foto's kijken eens op Patricia fotografeert.