Inspiratie voorjaar/zomer

Met heel veel plezier kijken we terug op een aantal mooie momenten van afgelopen jaar. Geef je ogen de kost als je nog wat inspiratie zoekt en laat het ons weten als je nog iets mist. We hebben namelijk nog veel meer bruiloften en momenten mogen verzorgen. 

 

Maikel & Desie

Op een prachtige zonnige dag in augustus trouwden Maikel & Desie samen met hun 3 kinderen bij de
De Heische Hoeve in Loosbroek. Samen met een fijn team van leveranciers mochten wij deze mooie dag verzorgen,
de Taartentafel en de hartige tafel, de borrel & het diner en daarnaast alle styling en het ceremoniemeesterschap. Het lieve bruidspaar had veel gasten met kinderen en ook zij werden in de watten gelegd, met lekkere lunch, diner en marshmellows bij het kampvuur.

Fotografie: Mon et Mine, trouwlocatie: De Heische Hoeve, trouwambtenaar: Pauline Suidgeest,
bloemwerk via Heerlijk & Hecht: V&V Bloemen, trouwboeket en corsages: Bloemmarie, tent: TentSolutions

Claar & Willem

Claar en Willem wat was het leuk met jullie! We zijn fan van de gave foto's van Patricia van Dun, van de prachtige jurk van Claar, van de ontspannen dag, van het Hollandse weer en van Sofie die al zo lang bij ons werkt en zus Claar en zwager Willem enthousiast heeft gemaakt om te trouwen bij de De Hazelhof. Het was fijn, in september bij de Hazelhof, een mooie herinnering voor ons en hopelijk ook voor alle gasten. Veel geluk lief bruidspaar!!

 

Willemijn & Liang

De sfeerfoto's van het huwelijk van Willemijn & Liang op het eiland Jonen. Wauw, wat was dat een mooie dag.
Lekkere cocktails tijdens de borrel, hapjes van de BBQ en prachtig weer, wat wil je nog meer?

De foto's zijn van Mon et Mine, we werkten weer heel fijn samen met Weddingplanner Vivian te Huurne van Het Bruidsmeisje,
wij verzorgden het eten & drinken, de tent en styling locatie werd gedaan door Te Leuk Trouwen.

 

Sandra & Anthony

Deze prachtige foto's zin gemaakt door Ramon en Hermine van Mon et Mine tijdens het huwelijk van Sandra en Anthony. Een zomerse dag op Landgoed Luchtenburg, compleet gestyled door Te Leuk trouwen. Wij verzorgden alle eet- en drinkmomenten. Vivian van Het Bruidsmeisje was die dag ceremoniemeester. Een feestje om met zo'n club van fijne collega's uit de branche te mogen werken!

 

Jeroen & Marjolein

 Jeroen en Marjolijn wat was het leuk om jullie mooie trouwdag te verzorgen. Heerlijk zomers weer,met een prachtig diner onder de overkapping bij Domaine d'Heerstaayen. Geniet even van de prachtige foto's van Amanda Drost