Inspiratie herfst/winter

Met heel veel plezier kijken we terug op een aantal mooie momenten van afgelopen jaar. Geef je ogen de kost als je nog wat inspiratie zoekt en laat het ons weten als je nog iets mist. We hebben namelijk nog veel meer bruiloften en momenten mogen verzorgen. 

 

De winter

 Winter in de breedste zin van het woord, doen met wat de natuur dan te bieden heeft, warme kleuren, haardvuur en winterse smaken. De Hazelhof is zo’n plek waar dit kan en waar we jullie graag meer van de tuinkamer laten zien. Gedekte tafels met blauw en goud, winterse taartjes en cocktails, prachtig bloemwerk van V&V Bloemen en Wonen en de foto’s zijn gemaakt door Hermine van Mon et Mine www.monetmine.nl. Mocht je nu benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor je eigen bruiloft, borrel of diner neem dan gerust even contact op!

 

Trouwen in de winter

Hoe leuk is het toch om in de winter te trouwen! Heb je plannen en wil je rond de kerstdagen trouwen, geef je ogen dan maar even goed de kost. Want afgelopen november deden we mee met een styled shoot, en hier het resultaat. Naast veel food foto's (want wij verzorgden het eten en de taartjes) ook foto's van het prachtige bruidspaar, de gave jurken, de mooie bloemen en drukwerk. Oh happy day super initiatief, we vonden het leuk om deel te nemen. Ben je benieuwd wie er allemaal heeft meegewerkt aan deze shoot? Mon et Mine, Mrs. Klein weddingplanner Lonneke Van Vuure Van Dijk Netanya Luschen professional Nail & Make-up artist MK Floral design Sunflower Sunshine Wild at Heart Bridal Charlotte de Ruiter Kasteeltongelaar.