Inspiratie

Met heel veel plezier kijken we terug op een aantal mooie momenten van afgelopen jaar. Geef je ogen de kost als je nog wat inspiratie zoekt en laat het ons weten als je nog iets mist. We hebben namelijk nog veel meer bruiloften en momenten mogen verzorgen. 

Borrelen bij de Hazelhof met collega’s of vrienden

Organiseer je de bijeenkomsten en evenementen voor je collega's? Laat je dan inspireren door de volgende beelden gemaakt door Patricia van Dun van Patricia fotografeert. Borrelen in de Appellaan met cocktails en vuurtje om lekker bij op te warmen, barbecue met burgers en ander lekkers of een uitgebreid diner in de tuinkamer. 
Uiteraard denken we graag mee om je collega's te verrassen met een leuke workshop, teambuildingsactiviteiten of een gemotoriseerde tocht door de omgeving. 
Wij worden er blij van en verzorgen dit graag voor je. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben nog beschikbaarheid in december en januari voor een gezellige kerstborrel of nieuwjaarsontbijt, wie weet zien we je dan?

Met dank aan:
Fotografie: Patricia van Dun | Patricia fotografeert.
Locatie: Ton van Wijtvliet en Huub Mertens | De Hazelhof
Concept & catering: Anne Floor Bakkenist | Heerlijk & Hecht
Styling: Femke Ditmars | Heerlijk & Hecht
Assistent styling: Anna Roelofsen
Bloemen: Femke Hölzel | Pracht & Praal Bloemen en Wonen
Visagie: Kyra Uijtdehaag | Gezond Mooi
Auto, leerwaren, props en planken: Dennis van Londen | VanLonden.com
En speciale dank aan: Niels, Dennis, Chris, Remco en Geert

 

Jong Management West - Brabant

Afgelopen maand vond bij De Hazelhof het event van Jong Management West - Brabant plaats, de jonge ondernemers en managers van diverse bedrijven genoten van onze hapjes & drankjes in de tuin, die prachtig in bloei staat in mei.

 Fotocredits: Patricia van Patricia fotografeert

 

Kaasfondue met Kerst

Wat is er nou fijner dan met collega's genieten van een verse kaasfondue, met knapperig brood, heerlijke salades, cocktails & bijpassende wijnen, dat kan bij de Hazelhof, de locatie leent zich uitstekend voor wintermomenten zoals kaasfondue, een winters diner of winter BBQ

Bedankt voor de mooie foto's Patricia Fotografeert

 

Borrelen bij De Hazelhof

5 oktober organiseerden we een gezellige borrel voor al onze relaties. Onder het genot van een hapje, drankje en fijne muziek van Wieneke Remmers maakten iedereen kennis met De Hazelhof. Ben je ook benieuwd naar deze fijne plek? Bekijk dan hier het filmpje met mooie beelden van de tuinkamer en de tuin.