Inspiratie

Met heel veel plezier kijken we terug op een aantal mooie momenten van afgelopen jaar. Geef je ogen de kost als je nog wat inspiratie zoekt en laat het ons weten als je nog iets mist. We hebben namelijk nog veel meer bruiloften en momenten mogen verzorgen. 

Borrelen bij de Hazelhof met collega’s of vrienden

Organiseer je de bijeenkomsten en evenementen voor je collega's? Laat je dan inspireren door de volgende beelden gemaakt door Patricia van Dun van Patricia fotografeert. Borrelen in de Appellaan met cocktails en vuurtje om lekker bij op te warmen, barbecue met burgers en ander lekkers of een uitgebreid diner in de tuinkamer. 
Uiteraard denken we graag mee om je collega's te verrassen met een leuke workshop, teambuildingsactiviteiten of een gemotoriseerde tocht door de omgeving. 
Wij worden er blij van en verzorgen dit graag voor je. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben nog beschikbaarheid in december en januari voor een gezellige kerstborrel of nieuwjaarsontbijt, wie weet zien we je dan?

Met dank aan:
Fotografie: Patricia van Dun | Patricia fotografeert.
Locatie: Ton van Wijtvliet en Huub Mertens | De Hazelhof
Concept & catering: Anne Floor Bakkenist | Heerlijk & Hecht
Styling: Femke Ditmars | Heerlijk & Hecht
Assistent styling: Anna Roelofsen
Bloemen: Femke Hölzel | Pracht & Praal Bloemen en Wonen
Visagie: Kyra Uijtdehaag | Gezond Mooi
Auto, leerwaren, props en planken: Dennis van Londen | VanLonden.com
En speciale dank aan: Niels, Dennis, Chris, Remco en Geert

 

Proefmiddag 2018

Op 6 oktober organiseerden wij een zonovergoten proefmiddag voor onze herfst en winter bruidsparen.
Ze konden genieten van een herfstige taartentafel, lekkere cocktails en andere hapjes en ondertussen kletsen met ons over welk tafellinnen, menukaartjes en hapjes & drankjes het worden op hun grote dag. Het weer was een cadeautje!

 

Annemarie & Fenna

Op een prachtige zomerse dag trouwden Annemarie & Fenna bij De Hazelhof, wat een mooie liefdevolle dag, met de ceremonie onder de notenboom, de taartjes en toost bij de kas, borrel met muziek van The Triplicats en diner aan lange tafels, én we waren ook nog ceremoniemeester, wat een feest! Veel geluk voor jullie Annemarie & Fenna.
Met dank aan Milk and Honey Fotografie voor de mooie foto's!

 

Linda & Femke

Op 9 juni 2018 zijn Linda & Femke getrouwd bij de Hazelhof.
Ze genoten samen met hun gasten de hele dag van de mooie tuin, het zonnetje en van allerlei lekkers van ons,
zoals een taartentafel, borrel en het diner, na afloop van het diner was er een na-borrel in de tent van Tentsolutions

Dank je wel Vincent van der Pluijm van Pluijm Productions voor het leuke filmpje

 

Huwelijk Mariska & Ronald

Mariska en Ronald wat was het leuk met jullie! Wij wensen jullie heel veel geluk!

Zo net voor de zomervakantie heerlijk genieten van de prachtige zomerbruiloft in de mooie tuin.
De ceremonie in de cirkel midden in de tuin omringd door groen. De taartjes en toost in de moestuin heerlijk beschut onder het bladerdek van de bomen. De borrel was eigenlijk gepland op het gras maar door het warme zomerweer hebben we deze in de notenboomgaard verzorgd. Wauw wat was dat leuk! Tafeltjes, wijntonnen, koude drankjes en een leuke DJ die plaatjes kwam draaien.
Na de borrel aan tafel in het Appellaantje en genieten met jullie gasten, die lekker konden rondlopen tijdens het diner, zoals jullie graag wilden.
De BBQ kwam in de Appellaan samen met een grote tafel vol lekkers.
Terwijl de gasten aan tafel zaten waren wij druk met de voorbereidingen van de naborrel.
Heerlijk rondom de vuurschaal met overal kaarsjes en lichtjes nagenieten van deze mooie zomerse dag.

Hartelijk dank voor de geweldige foto’s Damon van Studio Damon!

 

Huwelijk Sharon & Ron

Trouwen met lekkere limonades, taartjes en een burgerbar met lekkere salades met superlekker weer!

Fotocredits: Daniëlle Guillonard Photography

Huwelijk Johannes & Yvonne

Ga lekker zitten, neem een kopje thee en geniet van de fijne beelden van dit huwelijk met vrolijke mensen,
een mooie voorjaarstuin en alles heerlijk buiten

Film gemaakt door Vine Visuals

 

Jong Management West - Brabant

Afgelopen maand vond bij De Hazelhof het event van Jong Management West - Brabant plaats, de jonge ondernemers en managers van diverse bedrijven genoten van onze hapjes & drankjes in de tuin, die prachtig in bloei staat in mei.

 Fotocredits: Patricia van Patricia fotografeert

 

Proefmiddag 2018

Op zaterdag 14 april 2018 organiseerden wij weer onze proefmiddag voor de bruidsparen.
Onze bruidsparen genoten in het zonnetje van de mooie tuin van de Hazelhof. Ze konden onze taartjes proeven, kiezen welke tafelstyling ze willen, kletsen met Tess en Christel van V&V Bloemen en Wonen of beslissen welke wijn ze kiezen voor op hun grote dag.

Ook zangeres Wieneke Remmers was van de partij, de mannen van De Hazelhof maakten met iedereen een praatje en er was een tent van TentSolutions te bewonderen.
Wat zijn we blij met alle mooie samenwerkingen en met de prachtige foto's die Marvin maakte van De Kievit Bruiloften

 

Kaasfondue met Kerst

Wat is er nou fijner dan met collega's genieten van een verse kaasfondue, met knapperig brood, heerlijke salades, cocktails & bijpassende wijnen, dat kan bij de Hazelhof, de locatie leent zich uitstekend voor wintermomenten zoals kaasfondue, een winters diner of winter BBQ

Bedankt voor de mooie foto's Patricia Fotografeert

 

Borrelen bij De Hazelhof

5 oktober organiseerden we een gezellige borrel voor al onze relaties. Onder het genot van een hapje, drankje en fijne muziek van Wieneke Remmers maakten iedereen kennis met De Hazelhof. Ben je ook benieuwd naar deze fijne plek? Bekijk dan hier het filmpje met mooie beelden van de tuinkamer en de tuin.

 

Herfst bij de Hazelhof

Ieder seizoen heeft z'n charme. De tuin is zo mooi tijdens de herfst. De appels en peren aan de bomen, alle kleuren in de tuin en genieten bij de haard omdat de dagen frisser worden. Foto's zijn gemaakt door Patricia van Patricia fotografeert.

 

De winter

 Winter in de breedste zin van het woord, doen met wat de natuur dan te bieden heeft, warme kleuren, haardvuur en winterse smaken. De Hazelhof is zo’n plek waar dit kan en waar we jullie graag meer van de tuinkamer laten zien. Gedekte tafels met blauw en goud, winterse taartjes en cocktails, prachtig bloemwerk van V&V Bloemen en Wonen en de foto’s zijn gemaakt door Hermine van Mon et Mine www.monetmine.nl. Mocht je nu benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor je eigen bruiloft, borrel of diner neem dan gerust even contact op!


Quirine & Jean-Paul

Nog even terug naar afgelopen zomer. Quirine en Jean-Paul trouwen en wel op De Hazelhof. Een prachtige dag, alles lekker buiten en een feestje met vuurkorven, lichtjes, lampjes en prachtige tent. Trots dat wij samen met de eigenaren Ton en Huub nog heel veel mooie momenten gaan verzorgen. De foto's zijn gemaakt door Hannelore Haemers photography en uiteraard komen de prachtige bloemen van V&V Bloemen en Wonen.