20180323 H&H portretten LR (6 van 29).JPG

Anne Floor

Eigenaresse en oprichtster van Heerlijk & Hecht

"De tafel lekker vol dekken, mam!"  Dat is wat ik als kind al gezellig vond. Met elkaar aan tafel tijdens het ontbijt op zondagochtend. Fijne herinneringen heb ik aan de tafelmomenten met mijn familie. Mijn ouders houden van koken en lekker eten en bij mijn opa en oma in Zwitserland aten we de heerlijkste soezen en kaastaarten.
Zodra het mocht had ik een bijbaantje in de horeca en na het VWO ben ik naar de Hogere Hotelschool in Den Haag gegaan.
Ooit gestart in de afwas en in al die jaren heel veel verschillende bedrijven en afdelingen gezien in restaurants, hotels en bedrijven in de evenementenbranche.

Ik houd van het creëren, bedenken en een idee tot uitvoering brengen samen met een team. De gezonde spanning voordat de gasten arriveren, het harde werken gedurende de dag en dan na afloop wanneer we de laatste gasten uitzwaaien, dat tevreden gevoel. Het blijft iedere keer weer speciaal.

Inmiddels zijn we met een ervaren team waardoor ik me voornamelijk bezighoud met het ontwikkelen van het concept, nieuwe gerechten bedenken, coachen van het team en het op de kaart zetten van onze locatie de Hazelhof. Toch maak ik in het hoogseizoen iedere week tijd om in de keuken mee te werken of een moment mee te begeleiden. Dat blijft toch het mooiste wat er is!

Fotocredits: Patricia Fotografeert