20180404 Portret Laura LR (1 van 4).JPG

Laura

Weddingplanner en MomentenManager

Laura heeft altijd liefde en affiniteit voor de hospitality branche gehad. Als vriendin van H&H oprichtster Anne Floor, kennen ze elkaar al heel wat jaren en delen ze de opleiding Hogere Hotelschool Den Haag. In de begin jaren van H&H sprong Laura wel eens bij vanuit plezier.

Meer dat af en toe bijspringen kon Laura niet combineren met haar (internationale) management rollen binnen de retail bij oa Oil & Vinegar en Hema.

Inmiddels werkt Laura alweer een aantal jaren voor zichzelf als zelfstandige en volgt haar hart, waar Heerlijk & Hecht onderdeel van is; de wedding-, organisatie en hospitality branche hoort hier bij voor haar. Naast H&H begeleidt zij reizen voor grote groepen, is zij binnen de retail actief op interim basis en verleent zij coaching voor individuen en voor bedrijven.

Haar kracht zit in (professionele) organisatie, met internationale ervaring; grote momenten met rust en vertrouwen overzien; het aanvoelen en inschatten van persoonlijke behoeften, oog voor detail en wat het geheel in het moment nodig heeft.  Voor H&H een fijne match in een fijne samenwerking voor een fijne bruiloft!

Fotocredits: Patricia Fotografeert