20180301 H&H portretten LR-15.JPG

Marlies

Weddingplanner, MomentenManager en onze bruidstaarten specialist

Met veel enthousiasme wil ik me graag aan je voorstellen. Mijn naam is Marlies Verbeek en ik ben 26 jaren jong. Geboren en getogen in de Betuwe, tussen de boomgaarden. Het mooie aan dit stukje Nederland vind ik toch wel dat in het voorjaar alle boomgaarden in bloei komen te staan. De wit, roze bloesem is prachtig. Mijn liefde voor bloemen en het buitenleven komt hier vandaan. De Betuwe heb ik verlaten toen ik ging studeren in het zuiden. Breda is de plaats waar ik nu woon, hopelijk in de toekomst met een hond erbij.

Gastvrijheid, dáár ben ik goed in! Ik maak het gasten graag naar hun zin. Daarnaast is organiseren een van mijn sterke punten en ben ik blij als ik mensen bij elkaar kan brengen. Op die manier creëer ik saamhorigheidsgevoel. Samen met een groep mensen toewerken naar een evenement vind ik het mooiste wat er is.

Via mijn werk bij Heerlijk & Hecht ben ik in ‘de trouwwereld’ terecht gekomen. Een branche waar ik mijn talenten goed in kwijt kan. Met mijn verantwoordelijkheidsgevoel zorg ik ervoor dat jouw trouwdag verloopt zoals je deze voor je ziet. Om mij verder te verdiepen in bruiloften, ben ik op dit moment bezig met de opleiding tot weddingplanner en ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie.

Naast dit drukke leventje blaas ik graag stoom af op het hockeyveld of reis ik af naar Friesland om daar te zeilen met mijn Valk.

Fotocredits: Patricia Fotografeert