Maak kennis met Puck, ons creatieve gastvrije cocktailmeisje!!

Je komt haar overal tegen tijdens onze momenten, Puck! een lieve gastvrouw die graag kookt en zich bezighoudt met de styling. Ze werkt als etaleur bij de Bijenkorf en als styliste voor Heerlijk & Hecht én ze maakt de lekkerste cocktails.

Voor Puck is gastvrijheid ervoor zorgen dat de gast zich op z’n gemak voelt. Ze vindt het belangrijk om goede service te verlenen door meer te doen dan verwacht en de gast daarmee te verrassen en hun verwachtingen te overtreffen. Ze vindt het fijn om met gasten te kunnen praten en samen te kunnen lachen in een ontspannen en huiselijke sfeer.

Puck werkt heel graag bij Heerlijk & Hecht omdat we op te gekke locaties komen en veel aandacht en zorg besteden aan de styling daarvan. Daar ligt haar grootste passie. “Ik vind het heel leuk om de gasten blij te maken met het moois en lekkers wat we maken”
Daarnaast werken we met een heel gezellig team.

In het weekend gaat ze graag naar buiten, op avontuur,  ze gaat graag wandelen in de natuur, maar ze vindt de stad ook heel erg leuk, ze ontdekt graag nieuwe plekken en dingen. Maar is stiekem ook wel een beetje verslaafd aan werken. 

Als ze haar perfecte feestje zou mogen geven, dan droomt ze van een winterfeest bij de Hazelhof, met super veel kaarsen en vuurtjes. Met al haar lieve vrienden en familie. Ze gaat graag heel lang genieten van lekkere hapjes aan lange tafels en daarna vol gas feesten tot laat.

Als we Puck vragen wat zij het lekkerste taartje of gerecht van Heerlijk & Hecht vindt, dan zegt ze: “Boahhh dat is moeilijk! Wat niet! De kokosstapeltaart, de karamelbar, preikoekjes en ook al eet ik liever geen vlees, toch wel het gehaktbrood.