Maak kennis met Sofie!!

Sofie is onze draaiboeken koningin!!

Geen voorbereiding zonder haar, ze doet de bestellingen en zorgt ervoor dat wij goed voorbereid op pad kunnen. Ze houdt de recepten up to date en ze maakt al 7 jaar onderdeel uit van ons team.

Ze weet overal een antwoord op en is vaak tijdens de momenten in de keuken aanwezig.

Haar favoriete Heerlijk & Hecht taarten zijn de karamelbars & kokos stapeltaart.

Voor Sofie houdt gastvrijheid privé in dat je altijd aan kunt komen waaien voor een koffietje, altijd mag aanschuiven aan tafel en altijd kunt blijven slapen.
Wanneer het om werk gaat betekent het voor haar dat ze zo veel mogelijk zorgt dat gasten zich welkom voelen en verwend, zodat ze ongedwongen kunnen genieten en zich thuis voelen.

Wat vindt Sofie van goede service en hoe verleen je die?
” Onopvallende service met oog voor detail. Dit bereik je door goed te kijken, te luisteren en zoveel mogelijk voorbereid te hebben zodat je alle tijd en mogelijkheden hebt om te kunnen schakelen op het moment zelf “

Waarom vind je het werken bij Heerlijk & Hecht zo leuk?

“Ik hou van het regelen van dingen, aftikken van lijstjes en in het seizoen een mooi moment verzorgen met leuke collega’s. Bij Heerlijk & Hecht kan dat allemaal.
En ik ben heel blij met een hele lieve flexibele werkgever waardoor ik mijn werk kan combineren met een zeevarende man én twee kleine kinderen.”

Hoe zit het perfecte weekend vrij er voor Sofie uit en wat doet ze dan?

“ Wakker worden met man - het perfect weekend vindt dus plaats wanneer hij met verlof is - in bed en de kids die erbij in kruipen. Koffie op bed en dan rustig op staan. Het liefste dan naar de markt en heerlijk bakken en koken voor vrienden die komen eten…. glaasje wijn of één twee drie en dan hopen op een ochtend uitslapen….”

Als Sofie een feest mag geven, dan houdt ze dat eigenlijk heel simpel met een klein gezelschap van maximaal 40 gasten, lekkere drankjes, goede hapjes (waaronder de vertrouwde bitterbal) en heerlijke dansmuziek met natuurlijk een lijst guilty pleasures.

Hoe gaat ze om met alle wensen en verschillende mensen bij een partij:

“ Waar mogelijk probeer ik aan alle wensen te voldoen. Belangrijkste tip van de ‘draaiboekenvrouw’ : als je iets graag wil, op tijd aangeven en vragen. Heel veel kan zolang we het maar weten. Heb je bijvoorbeeld een favoriete bloem, wij kunnen het altijd aangeven en wellicht dat het de bloemist lukt ze te leveren ”