Maak kennis met Marlies!

Marlies is onze trouwcollega, weddingplanner en liefhebber van bruiloften.

Denk je aan trouwen dan weet je dat je Marlies zal spreken of zien. Ze verzorgt alle rondleidingen op de Hazelhof, stelt de programma’s samen met de bruidsparen en zorgt op de dag zelf dat alle besproken details ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Ze is een gastvrouw waarvan je er wel 100 wil hebben in je team, servicegericht, lief, beleefd, grappig en duidelijk. Ze speelt in op de wensen van het bruidspaar en de gasten en weet goed te handelen als er op het laatste moment iets veranderd.

Marlies we zijn blij en trots dat je onze collega bent!  Oja en ze kookt ook nog geweldig. Door haar nieuwe rol als weddingplanner zouden we dat bijna vergeten te vertellen.

We stelden Marlies wat vragen:

Wat is voor jou gastvrijheid?

“De kunst van het meedenken. Een samenspel. Met een glimlach, kracht en souplesse in staat zijn om veel te regelen en te organiseren zodat gasten zich op hun gemak voelen”

Wat vind jij goede service en hoe verleen je die?

“Zien aan gasten welke wens ze hebben. Door goed om me heen te kijken kan ik al heel veel opvangen. Voorafgaand aan een partij zorg ik dat ik heel goed op de hoogte ben van wat gasten voor ogen hebben. Dat combineer ik met mijn eigen inzicht en ervaring”


Waarom vind je het werken bij Heerlijk & Hecht zo leuk?

“Het afwisselende werk. Bij Heerlijk & Hecht kan ik op alle mogelijke manieren mijn talenten inzetten. Zo zit ik het ene moment op kantoor om partijen voor te bereiden, zo sta ik ook weer net zo vrolijk in de keuken om gerechten klaar te maken. Dan weer ben ik bij ‘De Hazelhof’ voor een afspraak met een bruidspaar. Dan weer ben ik tijdens een bruiloft of ander soort partij de ‘MomentenManager’ “

Verder houd ik me bezig met het uitbouwen van onze mogelijkheden om een bruiloft van A tot Z te kunnen begeleiden. Dit houdt in dat ik me toeleg op het ceremoniemeesterschap en/of het zijn van styling- & weddingplanner.

Dit alles doe ik samen met een klein, gezellig team van collega’s.

Hoe ziet het perfecte weekend vrij er voor jou uit en wat doe je dan?

Met vrienden en familie een weekendje naar ons vakantiehuisje in Friesland. Heerlijk zeilen, genieten van alcoholische versnaperingen en dan ‘s avonds met z'n allen koken om vervolgens heel lang te tafelen met veel lichtjes, vuur & gezelligheid. 

 

Als jij een feest mag geven, hoe ziet dat er dan uit?

Eerst gezellig met elkaar eten aan een mooi aangeklede, lange tafel op de ‘shared diner’ manier. Daarna een swingende band, cocktails, biertjes, wijntjes & risottobitterballen. Samen dansen & zingen.  

Hoe ga je om met alle wensen en verschillende mensen bij een partij?
Vooraf goed luisteren en veel vragen stellen. Naar aanleiding daarvan wordt een gedegen draaiboek gemaakt door mijn collega Sofie. Op die manier kijk ik, samen met de klanten wat onze mogelijkheden zijn om mensen de perfecte dag/partij te laten beleven.

Er zijn heel veel verschillende soorten bruiloften met verschillende mensen. Dit vind ik alleen maar heel erg mooi om te zien. Ik stem er mijn eigen mogelijkheden op af.

 

Wat vind jij het lekkerste taartje en gerecht van Heerlijk & Hecht?

Zonder twijfel: de kokosstapeltaart. Zooooo lekker!!

Het lekkerste gerecht…. Erg moeilijk kiezen, maar onze couscous met feta, courgette, zongedroogde tomaat & verse kruiden, net klaargemaakt door Hester, blijft een favoriet.