Kalender events

Heb je zin om een van onze mooie locaties te bezoeken en te genieten van lekkers
uit onze keuken? Check dan hieronder onze kalender met leuke momenten.

Op zondag 11 juni a.s. van 11.00 uur – 16.00 uur zijn wij bij Domaine d’Heerstaayen voor de Open Deurendag in Galder-Strijbeek

Domaine d’Heerstaayen is na de Apostelhoeve in Limburg de oudste wijngaard van Nederland, aangeplant in 1978 in het Markdal.
Aan de Markweg nummer 6 vind je de orangerie, 1 van de 3 mooiste
trouwlocaties van Nederland.

Heerlijk & Hecht is aanwezig met een gezellige drankentafel en heerlijke huisgemaakte taartjes, waaronder appeltaart & rood fruit plaatkoek én uiteraard serveren Peter & Marijke van Domaine d'Heerstaayen hun wijnen.
Zien we je dan?

Check hier de website van Domaine d’Heerstaayen voor een sfeerimpressie

Op zondag 18 juni organiseren wij een
Vaderdagdagpicknick bij de Hazelhof
alle info over de picknick vind je hier.

25 juni en 2 juli is het Opentuindag bij Tuin de Hazelhof.
Ook daar zijn we aanwezig met hapjes & drankjes.

Proefmiddag bij de Hazelhof

Yes, het trouwseizoen van 2023 is alweer volop van start, wat worden we er toch blij van om onze gasten in de watten te leggen.

We organiseerden een proefmiddag voor onze bruidsparen van dit seizoen.
Met een taartentafel, hartige hapjes, lekkere drankjes en onze gedekte tafels, zodat de bruidsparen hun persoonlijke styling konden uitkiezen.

Fotocredits: Marianne | Het Communicatiemeisje
Locatie : De Hazelhof
Bloemen : V&V Bloemen en Wonen
Styling, hapjes & drankjes: Heerlijk & Hecht

Nieuwe menu's

We worden er blij van als we er samen voor kunnen zorgen dat jullie en al jullie gasten lekker kunnen eten. In de basis doen we dit door shared dining menu’s aan te bieden. Lekker veel schalen op tafel om met elkaar te delen en altijd wel iets lekkers voor iedere gast om van te genieten.  Mocht jullie wens anders zijn dan luisteren we hier uiteraard graag naar.

Daarnaast kunnen we de menu’s zo samenstellen dat ook gasten met speciale wensen heerlijk kunnen eten. Bij de keuze van jullie menu is het dus handig als jullie zelf al stil staan bij deze wensen. Zijn er veel vegetarische gasten, kies dan voor meer groenteopties en weet je dat er een aantal gasten glutenvrij eten, dan kunnen we dit op voorhand al meenemen in de samenstelling van jullie menu. Zo voorkomen we veel uitzonderingen en bijkomende kosten omdat we meer tijd bezig zijn in de keuken voor 1 of 2 speciale wensen.

Heerlijk & Hecht denkt graag aan de toekomst en voelt zich verantwoordelijk voor hoe wij omgaan met onze planeet. Dat is ook de reden dat we veel groenten gerechten verwerken in onze menu’s. Het is zelfs mogelijk een compleet vegetarisch menu samen te stellen. Naast dat we dit ontzettend lekker vinden hopen we jullie met deze gerechten ook te inspireren. Alles komt uit onze keuken en bereid met veel verse kruiden en ingrediënten van lokale leveranciers. Uiteraard is de barbecue altijd aanwezig en kun je ook kiezen voor heerlijke vlees- en visgerechten. Zo kies je precies wat jullie lekker vinden en is er voor iedere wens een heerlijke optie!
Willen jullie meer informatie over onze menu’s op jullie trouwdag, mail dan naar info@heerlijk-hecht.nl

Vacature Heerlijk & Hecht

Vacacture

Keukenprins(es)

Over Heerlijk & Hecht

Het team van Heerlijk & Hecht organiseert, kookt en verzorgt al 13 jaar bruiloften en andere mooie momenten. Op geheel eigen wijze verzorgen wij een compleet moment waarbij ambacht, puurheid, gastvrijheid en huisgemaakte gerechten centraal staan.
We werken in een hecht team op 2 prachtige locaties in de omgeving van Breda.

Wij zijn op zoek

Wij zijn op zoek naar collega’s voor ons keukenteam. Je kookt allerlei lekkers in onze productiekeuken in Oosterhout en tijdens de bruiloften tover je deze gerechten uit de keuken op locatie.

Denk je dat je hier gevoel voor hebt, dan horen we heel graag van jou.

Keuken:

Je kan heerlijk koken en weet gerechten goed op smaak te brengen.

Je kookt met passie en geniet ervan dat gasten tijdens een bruiloften genieten van het lekkers.

Je kookt bij ons zowel hartig als zoet.

Tijdens de bruiloft:

Verantwoordelijk voor de keuken tijdens een partij.

Barbecueën en frituren

Opmaken borden

Keukenplanning maken

Werken volgens de keukenplanning

Bij kunnen springen waar nodig op de partij

Meehelpen in de afwas

Meehelpen met opbouw/afbouw

Wij verwachten:

Ervaring met koken in de horeca of catering is een pré.

Je hebt een passie voor gastvrijheid en lekker eten.

Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Je houdt er van om flexibele werktijden te hebben (we koken doordeweeks overdag en de bruiloften zijn ook in het weekend van ‘s ochtend vroeg tot ‘s avonds laat).

Je houdt er van om onze gasten in de watten te leggen.

 

Rijbewijs

Vereist: auto B

 

Overige info

Het karakter van het bedrijf en het soort werkzaamheden zorgen voor hoog- en laagseizoen gedurende het jaar. In het hoogseizoen werk je meer uren dan in het laagseizoen. Dit brengt met zich mee dat er iedere maand een ander aantal uren wordt uitbetaald.

Het vakantiejaar valt samen met het kalenderjaar. De werknemer heeft recht op 190 vakantie uren per jaar bij een dienstverband van 38 uur per week en wordt naar rato verrekend.

·         8% vakantietoeslag

·         Pensioenregeling

·         16 tot 38 uur in de week

Bel of mail ons gerust en we vertellen je nog veel meer over ons team, Heerlijk & Hecht en de mogelijkheden. (info@heerlijk-hecht.nl of 0647177131)

 

Sfeerimpressie herfstborrel Domaine d'Heerstaayen

Herfst, wij houden ervan! De heerlijke geur, rode wijn met borrelplankje, knisperende vuurtjes, kaarsjes aan en je lievelings warme trui. Optimaal genieten!

Daarom organiseerden wij een gezellige herfstborrel bij 1 van de vaste locaties waar we werken: Domaine d’Heerstaayen. Geniet je met ons mee?

Dank je wel voor de prachtige foto’s Chantal!

Recept stoofperen

Ingrediënten voor 4 personen:

750 ml goede rode wijn
150 g suiker
3 eetlepels vloeibare honing
versgeperst sap van 1 citroen
1 kaneelstokje
1 vanillestokje, in de lengte opengesneden
1 groot stuk sinaasappelschil
1 hele kruidnagel
3 steranijsjes
1 zwarte peperkorrel
4 stevige stoofperen

Hoe maak je het:

Neem een pan die groot genoeg is voor de peren. Doe de rode wijn, suiker, honing, het citroensap, kaneelstokje, vanillestokje, de sinaasappelschil, de kruidnagel, steranijs en de peperkorrel erin. Verwarm het geheel op laag vuur en roer af en toe tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur.

Schil de peren, maar laat ze heel met het steeltje er nog aan. Leg de peren in de pan met wijn en laat het geheel zonder deksel op de pan zachtjes pruttelen tot de peren zacht zijn (prik erin met een scherp mesje). Afhankelijk van de hoeveelheid, rijpheid en grootte van de peren duurt dit 30 tot 45 minuten.

Laat de peren in het kookvocht afkoelen, schep de peren er uit en zeef het kookvocht en sprenkel dit over de peren. Serveer ze bij een lekker herfstige stoof of als nagerecht met roomijs en slagroom of een fikse dot crème fraîche.

Herfstborrel bij Domaine d'Heerstaayen 6 november 2022

Kom heerlijk borrelen met je vrienden of familie en geniet van de herfst!
Met heerlijke wijnen, huisgemaakte gerechtjes en de prachtige locatie compleet in herfstsfeer van 15.00 - 18.00 uur.

Menu

  • Uitgebreide borrelplank met kazen, hammen, Heerlijk & Hecht’s notenmix & olijven

  • We serveren een glaasje pompoensoep, auberginekroketjes, een heerlijke burger van de BBQ met bacon, cheddar en uiencompote en een kommetje risotto

  • Ook is er een uitgebreide bar met herfst cocktail, wijnen van Domaine d’Heerstaayen en frisdranken en biertjes.

Geniet van de heerlijke buitenlocatie en prachtige tuin met knapperende vuurtjes!

Trek iets warms aan als het fris is en makkelijke schoenen. Er zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen.

De prijs is € 39,50 per persoon exclusief dranken. Je rekent de herfstborrel en dranken af op locatie met pin. Bij slecht weer gaat het niet door en kiezen we een ander moment waar je dan voor kan reserveren.

Reserveren kan via info@heerlijk-hecht.nl voor 1 november 2022

Locatie Domaine d’Heerstaayen | Markweg 6 | Strijbeek

Kirsten en Rik - Trouwen in mei bij de Hazelhof

Een prachtige zomerse lekkere lange dag in de tuin van de Hazelhof.
Heerlijk lunchen met een klein gezelschap en daarna de ontvangst van de overige gasten.
Trouwen in de tuin en aansluitend genieten van de kleine taartjes achter in de tuin onder de blauwe regen.
En dan ook nog lekker borrelen en het diner in de tuinkamer, wat een prachtige dag!

Bedankt voor de prachtige foto’s Patricia Fotografeert
Haar en make-up Esther van ‘t Zelfde
Bloemen V&V Bloemen & Wonen